#matkastoori -kilpailun säännöt

1. KILPAILUN JÄRJESTÄJÄT

Kilpailun järjestää Messukeskus (jäljempänä ”Järjestäjä”). Instagram ei ole osallisena kilpailussa.

 

2. KILPAILUUN OSALLISTUMINEN (SISÄLLÖNTUOTANTO-OSUUS)

Kilpailun sisällöntuotanto-osuuteen voi osallistua kahdella eri tavalla:

1. Lähettämällä tekstitarinan tempaudu.fi-sivustolle viimeistään 15.1.2017. Matkamessujen valitsema raati valitsee teksteistä kolme finalistia. Valinta suoritetaan niin, että tekstin kirjoittajan henkilöllisyys ei ole valintaan osallistuvien raadin jäsenten tiedossa. Kolme valittua kirjoittajaa pääsee finaaliin, joka järjestetään Matkamessuilla lauantaina 21.1.2017.

2. Kuvaamalla videon omasta matkastoorista Instagramiin, jakamalla sen kilpailuun hashtagilla #matkastoori ja tägäämällä käyttäjän @MatkaTravelFair. Videon maksimipituus on 60 s. Kolme eniten tykkäyksiä keränneiden videoiden tekijää pääsee kilpailun finaaliin, joka järjestetään Matkamessuilla lauantaina 21.1.2017.

Raati valitsee finalistit maanantaina 16.1.2017. Finalisteille ilmoitetaan tiistaina 17.1. Mikäli valittu henkilö ei vastaa viestiin 24 h kuluessa, raati tekee uuden valinnan. Finaaliin kutsutut henkilöt vastaavat itse matkakuluistaan Messukeskukseen. Järjestäjä tarjoaa finalisteille sisäänpääsyn Matkamessuille. Finaalissa molempien sarjojen voittajat valitaan yleisöäänestyksellä Arman Alizadin juontamassa elämyksellisessä ohjelmassa.

Kilpailun yleisöarvontaan voi osallistua kahdella eri tavalla:

1. Tykkäämällä kilpailuvideoista Instagramissa viimeistään 15.1.2017

2. Osallistumalla äänestykseen älypuhelimella kilpailun finaalissa Matkamessuilla lauantaina 21.1.2017. Voittajan tulee olla paikan päällä Messukeskuksessa arvontahetkellä.

 

3. PALKINNOT

Matkastoori-kampanjaan videolla tai tekstitarinalla osallistuvien palkinnot:

Videosarjan palkintona on
• Apollomatkat: Unelmaloma, arvo noin 3000 €. Palkinto on saajan veronalaista tuloa ja saajan
on ilmoitettava palkinto veroilmoituksella. Kilpailun järjestäjä ilmoittaa antamansa palkinnot ja voitot vuosi-ilmoituksella (VEROH 7801) suorituslajin tunnuksella H4.

Tekstisarjan palkintona on
• Matkavekka: Lahjakortti, arvo noin 1500 €. Palkinto on saajan veronalaista tuloa ja saajan on ilmoitettava palkinto veroilmoituksella. Kilpailun järjestäjä ilmoittaa antamansa palkinnot ja voitot vuosi-ilmoituksella (VEROH 7801) suorituslajin tunnuksella H4.

Voittajat valitaan kilpailun finaalissa Matkamessuilla lauantaina 21.1.2017. Voittajille ilmoitetaan paikan päällä.

 

4. YLEISÖARVONNAT

Yleisöarvonnonnoissa on kaksi erillistä arvontaa.

Toiseen voi osallistua tykkäämällä Matkastoori-kampanjan videoista Instagramissa viimeistään sunnuntaina 15.1.2017. Jokainen tykkäys on yksi osallistuminen, eli tykkäämällä useammasta videosta moninkertaistaa mahdollisuutensa voittaa arvonnassa. Arvonta suoritetaan ja voittajille ilmoitetaan Instagramissa maanantaina 16.1.2017, ja mikäli voittaja ei ilmaise lunastavansa voittoaan 10 päivän sisällä, arvotaan uusi voittaja.

Palkintoina on:
• Touring Cars: 2 kpl 4 päivän all-inclusive matkailuautoloma-lahjakorttia, arvo á 3024 €
• Touring Cars: 1 kpl Matkailuautoloma-lahjakortti, arvo n. 1160 €
Palkintojen antaja Touring Cars vastaa arpajaisveroista.

Toinen arvonta suoritetaan Matkamessuilla. Arvontaan voi osallistua älypuhelimella vain kilpailun finaalissa Matkamessuilla lauantaina 21.1.2017. Finaali kestää noin tunnin.

Palkintona on:
• Apollomatkat: Unelmaloma-lahjakortti, arvo noin 1500 €.
Palkinnon antaja Apollomatkat vastaavaa arpajaisverosta.

Vilpistä epäillyt osallistujat poistetaan kilpailusta ilman erillistä ilmoitusta. Sama henkilö voi voittaa vain yhden matkapalkinnon.

 

5. KILPAILUAIKA

Kilpailuaika on 8.12.2016–21.01.2017. Osa kilpailuista päättyy jo aiemmin, aikataulut on kuvattu yllä kohdissa 2 ja 4.

Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvista osallistumisesteistä tai virheestä osallistumisessa.

 

6. PALKINNON LUNASTUS JA RAJOITTEET

Palkinnon luovuttaja vastaa palkinnon toimittamisesta itselleen parhaaksi toteamallaan tavalla.

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

Lisäksi jokainen yhteistyökumppani on määritellyt erilliset palkinnon lunastamisen ja käytön ehdot. Ehdot toimitetaan palkinnon yhteydessä tai erikseen niitä tiedusteltaessa.

Videosarjan pääpalkinto:
Unelmaloma Apollomatkoilta (arvo n. 3000 €). Palkinto on saajan veronalaista tuloa ja saajan on ilmoitettava palkinto veroilmoituksella. Kilpailun järjestäjä ilmoittaa antamansa palkinnot ja voitot vuosi-ilmoituksella (VEROH 7801) suorituslajin tunnuksella H4.
Palkintomatkan matkustusajankohdat perustuvat saatavuuteen ja ne selvitetään voittajalle Apollomatkojen toimesta. Palkinnon arvo on noin 3000 € riippuen valitusta matkasta. Palkintomatkan lähtöpaikka on Helsinki. Palkintomatkaa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkintoon ei sisälly mahdollisia liittymälentoja Helsinkiin.
Palkintomatkan lopullinen arvo määräytyy voittajan valitseman matkan mukaan, eikä sitä voi jakaa useamman matkan kesken. Matkan arvo on korkeintaan 3000 €. Jos valitun matkan arvo on tämän alle, sitä ei hyvitetä voittajalle. Palkintomatka on tehtävä vuoden kuluessa.
Matkalle lähtijöiden on oltava yli 18-vuotiaita, tai mukana on oltava huoltaja. Matkaa ei voi siirtää/antaa toiselle henkilölle.
Apollomatkoilla on oikeus päättää palkinnon sisältö mukaan lukien, mutta ei rajoittuen seuraaviin tekijöihin: hotelli, matkan ajankohta ja henkilömäärä.
Palkintomatkaa sitovat Yleiset valmismatkaehdot sekä Apollomatkojen lisä- ja erityisehdot.
Apollomatkoilla on oikeus peruuttaa palkinto, mikäli palkinnon voittajan ja/tai tämän seurueen käytös tai muu toiminta koetaan vahingolliseksi Apollomatkojen liiketoiminnan kannalta. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
Tekstisarjan pääpalkinto:
Matkavekan lahjakortti, arvo noin 1500 €. Palkinto on saajan veronalaista tuloa ja saajan on ilmoitettava palkinto veroilmoituksella. Kilpailun järjestäjä ilmoittaa antamansa palkinnot ja voitot vuosi-ilmoituksella (VEROH 7801) suorituslajin tunnuksella H4.

Yleisöarvonnan palkinnot:

Instagram-kilpailussa kaikkien tykkääjien kesken arvotaan 2 kpl Touring Carsin 4 päivän all-inclusive matkailuautoloma-lahjakorttia, arvo á 3024 €. Palkinnon antaja Touring Cars vastaa arpajaisverosta.

Lahjakortti käsittää matkailuauton 2-6 henkilölle pitkäksi viikonlopuksi (4 päivää) sisältäen:
• Tarvittaessa noudon Helsinki-Vantaan lentokentältä, perehdytyksen auton käyttöön, astiaston, petivaatteet, sähkökaapelit, vedentäyttöletkun, grillisetin, camping pöydän ja tuolit koko seurueelle, invertterin, pyöräkiilat, tarvittaessa lastenistuimet, WC kemikaalin ja TC basic -vakuutustason. Kuljetuksen lentokentälle matkan jälkeen.
• Lähtö- ja palautuspaikka Helsinki, mahdollisuus palauttaa myös Rovaniemelle.
• Auton tulee palautua näissä vuokrauksissa 19.6.2017 mennessä.

Lisäksi arvotaan Touring Carsin matkailuautoloma-lahjakortti, arvo n. 1160 €. Palkinnon antaja Touring Cars vastaa arpajaisverosta.

Lahjakortti käsittää matkailuauton 2-6 henkilölle pitkäksi viikonlopuksi pe-ma yhdistelmänä (4 päivää) sisältäen:
• Lähtö ja palautus Helsingistä, tarvittaessa kuljetuksen Helsinki-Vantaan lentokentältä, perehdytyksen auton käyttöön, astiaston, sähkökaapelit, vedentäyttöletkun, pyöräkiilat ja TC basic -vakuutustason.
Auton tulee palautua näissä vuokrauksissa 19.6.2017 mennessä.

Autoihin ja reittiehdotuksiin voi tutustua etukäteen netissä: www.touringcars.eu
Lahjakortteja ei voi myydä edelleen, niistä ei saa rahaa takaisin, eikä näihin voi yhdistää muita tarjouksia/kampanjoita. Kuljettajalta vaaditaan vähintään 21 vuoden ikää ja voimassaoleva B-luokan ajokortti.

Finaali: kaikkien Matkamessuilla #matkastoori-kilpailun finaalissa äänestäneiden kesken arvotaan Apollomatkojen matkalahjakortti, arvo 1500 €. Palkinnon antaja Apollomatkat vastaa arpajaisverosta.
Voittajan tulee olla paikan päällä finaalissa lauantaina 21.1.2017. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä sen voimassaoloaikaa voi muuttaa.
Matkalle lähtijöiden on oltava yli 18-vuotiaita, tai mukana on oltava huoltaja. Matkaa ei voi siirtää/antaa toiselle henkilölle.
Apollomatkoilla on oikeus peruuttaa palkinto, mikäli palkinnon voittajan ja/tai tämän seurueen käytös tai muu toiminta koetaan vahingolliseksi Apollomatkojen liiketoiminnan kannalta. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Palkintomatkaa sitovat Yleiset valmismatkaehdot sekä Apollomatkojen lisä- ja erityisehdot.

 

7. OIKEUDET

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin, niiden julkaisemiseen tempaudu.fi-sivustolla ja Matkamessujen sosiaalisessa mediassa, samoin kuin materiaaliin liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle tai soveltuvin osin niiden yhteistyökumppaneille.

 

8. JÄRJESTÄJIEN JA YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN VAHINGONKORVAUSVASTUU

Järjestäjät eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjien vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon arvoa.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

 

9. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA JULKAISUOIKEUS

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta. Järjestäjä pidättää oikeuden voittajan haastatteluun palkintojen jaon yhteydessä ja palkinnon käyttämisen jälkeen. Yhteistyökumppaneilla on yhtäläinen oikeus haastatella ja kuvata voittajaa sekä käyttää materiaalia markkinointitarkoituksissa.

 

10. SÄÄNTÖJEN MUUTTAMINEN

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.