17.1.2017

Matkastoori kilpailu on päättynyt ja finalistit valittu

Matkamessujen #matkastoori-kilpailu on päättynyt huikein osallistujamäärin. Finalistit ovat nyt valittu ja heille ilmoitetaan tiistain aikana henkilökohtaisesti.

matkastoori_kuva.jpg (738×414)

Sekä video- että tekstisarjaan osallistuttiin runsain määrin mahtavilla sisällöillä. #Matkastooreja jätettiin kirjallisesti yli 500 kappaletta ja videoitakin tuli yhteensä yli 100.

Videokilpailun finalistit

#Matkastoori-videoissa pääsimme kurkistamaan teidän hauskoihin ja tunnelmallisiin reissukokemuksiin, joita tuntui riittävän. Osa kilpailuun osallistuneista olivat ilmeisesti niin innoissaan, että pientä vilppiä oli joidenkin toimesta mukana. #Matkastoori-tuomaristo päättikin valita finaaliin kolmen sijasta viisi videota ja kriteereinä käytettiin tykkäysmäärien lisäksi videoiden sisältöä. Tarkasta siis illalla Instagramin inboxisi.

Tekstikilpailun finalistit

Tekstikilpailuun tuli yli 500 toinen toistaan mahtavampaa #matkastooria. Arvovaltainen tuomaristomme valitsi näistä kolme finaliin, joille ilmoitetaan tänään meilitse.

Kaikki finaaliin päässeet kutsutaan Matkamessuille lauantaina osallistumaan Arman Alizadin juontamaan finaaliin, jossa finalistit pääsevät vielä kertomaan oman stoorinsa.

Olemme ilmoittaneet myös tykkäyskilpailun voittaneille osallistujille.

Kilpailut eivät kuitenkaan ole vielä ohi! Yleisö valitsee sekä tekstikategorian että videokategorian voittajan lauantaina Matkamessuilla. Kaikki yleisöäänestykseen paikan päältä osallistuvat, ovat mukana 1500 euron arvoisen unelmaloman arvonnassa. Osallistumisohjeet annetaan paikan päällä. Kilpailun säännöt voi tarkistaa täältä. Kannattaa siis tulla Matkamessuille katsomaan finaali.

Kilpailun pääyhteistyökumppani on Apollomatkat. Mukana myös Matkavekka ja Touring Cars.

osta cialista